Wednesday, 7 December 2011

Alahai kau Nazmi Faiz ~

Hye elgelibaldi ! and hye to Nazmi Faiz , tu pown kalau dia baca lah kann :/ Welcome December ! Good bye November . Next year we will meet , ya ? Okayy , for this month I want to story morry beryy bout Nazmi Faiz ! You know who ? cheat if you don't know him .

I'm very shock went I know Nazmi Faiz sudah ada Girlgirl ! Waaaa ~ so jelous meyhh T_T Sekarang niy dah kecoh pasal Nazmi Faiz and GF dye Nadia Ismael . Girls , mesti ade yang jeles kan ? Chill girls chill . Aku pown jeles jugak ^,^' Ramai gadis-gadis minat dia . Tapi dia minat gadis-gadis tersebut ? termasuk aku ? Kita pown tak boleh nak berharap sangat ~ Aku pown minat-minat biasa sudah ~

Hey , tadi ade orang post wall pasal gosip Nazmi and Neelofa . Aku pown nak tahu jugak gosip-gosip tu . Biase lah perempuan , tak lari dari gosip . HAHA #mengaku .

Tekan gambar tu kalau nak nampak dengan jelas
Kalau nak baca , pergi sini Tekan
Eh , sorry salah pulak ^ ^ Click .
Baca,baca,baca ...................... tang sini muka aku jadi :/^ ^

Entah betul entah tidak dia niy - - Gosip punya melampau -lampau yang dia jawab tu ha ~
Biar je lah . Kalau aku minat dia macam lah dia minat aku kan ? over terlebih minah niyy . HAHA . Okey lah , got to go . Membebel sampai terlupa nak solat ishak . Tapi sebelum tu , nak dengar lagu Got To Go jap . Bye , Assalammualaikum .

New Colours and Design :) Purple


Dah baca ? Like kalau suka :)

0 comments: