Saturday, 25 February 2012

Awak ! BYE :')




Sya menangis bukan kerana sya memerlukan awokk , bukan kerana sya mahu awokk kembali kepada sya tetapi kerana sya akhirnya menyedari sya terpaksa belajar untuk lupakan awokk :') sya akhirnya dapat menerima perpisahan ini . Kemudian awokk tersenyum kepadaku . Sya jatuh cinta dengan awokk untuk kedua kalinya ! Soal hati tiada undang-undang . Mahupun undang-ndang negara :) Apatah lagi paksaan . Tiada kasih yang lebih manis daripada kasih cinta dan tiada kasih yang lebih ngeri daripada putus cinta . Cinta sejati ialah apabila kita masih mampu tersenyum , masih mendoakan kebahagiaan untknya walaupun jika terpaksa melepaskannya pergi :') Orang yang putus cinta sering kali berakhir dengan air mata bukan ? 

Awokkk , awokk , terima kasih untuk segalanya ! Harap awokk bahagia bersama si dia :) sya mintak maaf atas kesilapan yang sya pernah buat :( semua ini mungkin salah sya . bukan mungkin , tapi benar ! sya sedar siapa diri sya sekarang :) sya mengaku , sya curang pernah curang kat awokk :'( tapi , sya tak curang seperti dlm fikiran awokk dulu ! sya tanak jadi bodoh sombong ! awokk tak faham perasaan sya . awokk tak tahu apa yang ada dalam hati sya . Sekarang niy , awokk buat sya benci  awokk sebab awokk buat orang jatuh cinta kat awokk sedangkan awokk tak mecintainya lansung . bye ! assalammualaikum :')

Dah baca ? Like kalau suka :)

Saturday, 18 February 2012

Open new tab




Hey , Assalammualaikum dan selamat sejahtera rakyat Malaysia :) Kite nak buat tutorial niyy . tahu tak ? tahu tak ? dah taww lha kann ~ tutorial apa ? apa-apa je lhaa . nampak tak tajuk tuu ? nampak tak ? Ha ! tutorial tuu lhaa . Btw , klikk lhaa sinii dulu -> SINI .
okay , let's start now :)

Dashboard - Design - Add A Gadget - Html


 <!-- code for turning all non-blog links to new page links -->
<script type="text/javascript" language="javascript">
var arr = document.getElementsByTagName("a"); //get all links in the page
for(var i = 0; i < arr.length; i++)
{
if(arr[i].href.indexOf("URL") < 0 //not links that are 'inside' blog
&& arr[i].href.indexOf("javascript:") < 0) //not javascript links
arr[i].target = "_blank";
}
</script>
Lepas tuhh dah boleyhh savee :) Bye !
Dah baca ? Like kalau suka :)

Someone like you :)


Hye Assalammualaikum dan selamat sejahtera rakyat Malaysia :) siapa tu ? siapa tu ? Kite lhaa ^ ^v . Takdakk lhaa . tu Hana Tajima . I love her style :) she's Yuna's bestiee . wooww ! Hihi .
Jom kite nyanyi . nak tak ? nak tak ? tamoo udahhh ! biar kite syok sendiri sorang-sorang .

Seems like it was yesterday when I saw your face
You told me how proud you were, but I walked away
If only I knew what I know today
Ooh, ooh

I would hold you in my arms
I would take the pain away
Thank you for all you've done
Forgive all your mistakes
There's nothing I wouldn't do
To hear your voice again
Sometimes I wanna call you
But I know you won't be there

Ohh I'm sorry for blaming you
For everything I just couldn't do
And I've hurt myself by hurting you

Some days I feel broken inside but I won't admit
Sometimes I just wanna hide 'cause it's you I miss
And it's so hard to say goodbye
When it comes to this, oooh

Would you tell me I was wrong?
Would you help me understand?
Are you looking down upon me?
Are you proud of who I am?

There's nothing I wouldn't do
To have just one more chance
To look into your eyes
And see you looking back

Ohh I'm sorry for blaming you
For everything I just couldn't do
And I've hurt myself, ohh

If I had just one more day
I would tell you how much that I've missed you
Since you've been away
Ooh, it's dangerous
It's so out of line
To try and turn back time

I'm sorry for blaming you
For everything I just couldn't do
And I've hurt myself by hurting you
 
Post niyy tade kena mengena dengan tajuk - -' lantakk lohhh .



Dah baca ? Like kalau suka :)

Sunday, 12 February 2012

MUMUMUMUMUCITTT BAHH !





Hye ! Hello and ASSALAMMUALAIKUM :) Hihi . maaf yeaa , kite malu ahh nak tunjuk muke . Untuk pengertahuan korang , blog niyy ade skit masalah mental mcm tuan dyee , sbb dye sekejap ade sekejap tadee . Macam biskut jugakk lhaaa ^ ^ Blog saye dah lain kan kan kan  skjap pink skejap purple pstu kmbali blik kpada greyy . Meoonn sungguh -,-
Okey , design blog niyy kite sendiri yg buatt . tapi tade lha buat tuto sendiri . search jea kt Mr Google tuu Tutorial Blog . nnty dye keluar lhaaa . Header tuhh dri SINI . Tapi lain skit dri header kite . Coz kite ubah skit-skit . Tyraa ! soryy ahh :) btw thanks aww ! kite tade idea ahh nk wat hearder , so kite search je lha kt google freebies header . Keluar plak blog dyee . rupe-rupenye dye friendlist kite kt FB .Blog dye awesome gilaa ! Geligee otak dye design blog . 
K arr Bye !


Korang request lha tutoriall -,-

Dah baca ? Like kalau suka :)