Saturday, 10 December 2011

Link membesar bila cursor menyentuh .





Hello and Assalammualaikum . This is my first Tutorial . I hope you all like it ^ ^ Can you please CLICK HERE . ? Bagi yang tak tahu maksud tuto niy , sebenarnye kalau korang halakan cursor korang dekat Link apa-apa jea lah . Automatik dye jadi membesar . Kalau tak paham jugak , cuba try and tengok .

1)Dashboard-Design-Edit Html
2)Search code a:hover{ . Kalau nak cari , tekan Ctrl+F or F3 .
3)Copy code ini , dan paste kan dekat Bawah a:hover{ .

font-size: 20px;
Purple colour tu korang tukar lah bape-bape pown .  Kalau number tu bertambah , jadi besar lah Link korang tu . Okey , Harap menjadi lah ye ? Kalau tak jadi bagitahu :) Bye !
 
Dah baca ? Like kalau suka :)

0 comments: