Monday, 21 November 2011

Wanna Says


Ouh Baby Baby , Lalalalala . Hello everybody ! what's up ? Hari ni aku nak story mory banyak . Kau duduk diam sudah . Fakers oh fakers . I hate you ! Aku F kau ! Kejam kau Atie . Tape , biarkan si gila ini ! 

Aku menyampah pulak dengan dia ni . Apa yang aku buat dia pun nak buat jugak . Tapi aku tak kesah sangat lah kalau dia meniru benda yang aku buat . Tak jadi masalah pun kan ? Hegeh kau ! 

Hujan lah  - hujan lah . Tengok awan nano tu , mendung jea . Tunggu mase nak hujan jea . Arggh ! boring pulak aku rasa hari ini . Kalau nak mesej , henpon pun tade . Hah ! You know that , henpon aku hilang ! HAHA . Entah bila masa terjatuh bawah kerusi . Dah lah dalam kereta pulak tu . Semalam try - try misscall , bunyi ada . Benda nya tadaq .Hang pi mana pulak ? Sampai sekarang aku tak pergi cari ! Disebabkan sikap pemalas yang menyerang . 

Mimot ! Kau niyy tak senonoh betui ! - -' Maaf , Atie memang macam niy . Suka menggila . Tapi aku cakap benda betul ! Mereka Tak senonh ! Kau tahu , semalam aku pergi Tesco with my Family la . Takan dengan pakwe pergi tesco . Nak cari apa ? susu anak ? Then masuk lah simpang nak masuk bangunan gemok tu . Tiba-tiba , aku ternampak pakwe makwe , eeeeee ~ Diorang dekat simpang nak masuk tesco tu . Awek tu duduk atas tiang ape nth . Pakwe tu pulak berdiri dekat dengan awek tu punya ..... totttttt ! Banggang kau ! Then awek tu usap-usap rambut busuk laki tu . Kau tahu . Naik geli aku tengok . Dah lah si awek tu pakai short skirt . Lelaki tu pulak depan perempuan tu . Gila tak nampak ! dah lah berdating dekat simpang traffic light . Jangan kate aku jea nampak diorang . Dengan atuk nenek nak pegi haji pon nampak . Bukan nak cakap apa . Grrr ~


Doakan kakak saya SPM niyy yea :)

Dah baca ? Like kalau suka :)

0 comments: